Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
08.09.2019 | Af: Kanal Frederikshavn

Knap 2.600 besøgte Stena Line til Åben Båd

Voice Junior-vinderen Camille fra Frederikshavn optrådte to gange.
Rabatter, give-aways og underholdning: Knap 2.600 besøgte lørdag eftermiddag Stena Line til Åben Båd.

 

Der kom besøgende fra nær og fjern, da Stena Line holdt Åben Båd ved terminalen i Frederikshavn. Det var en dag fyldt med rabatter, gode tilbud og mange oplevelser lidt ud over det sædvanlige.

Stena Line slog portene op for masser af gæster, som kom for at få del i de gode tilbud og gratis glæder om bord på de to færger Stena Danica og Stena Vinga, som i dagens anledning var fyldt med underholdning, sjove indslag og gratis smagsprøver til gæsterne.

Arrangementet fandt sted samme dag som Flådestationen i Frederikshavn holdt åbent hus, og mange benyttede derfor chancen for at slå to fluer med ét smæk og deltage i festlighederne hele to steder ved havnen i Frederikshavn.

Som et af de helt store trækplastre kunne de besøgende opleve Voice Junior-vinderen Camille, som blev opdaget på Stena Lines færge Stena Saga, hvor hun deltog i en sangkonkurrence. Lørdag sluttede ringen så ved, at Camille gav minikoncert på Stena Danica, og masser af glade børn og voksne var kommet for at opleve det unge talent live og få en autograf.

Heller ikke ishockeyfansene blev snydt. Frederikshavns White Hawks præsenterede sine spillere for sæsonen og stod klar med merchandise og maskotten Hawkey.

Derudover kunne gæsterne besøge kaptajnen på broen, komme på rundvisning i maskinrummet, lege i legerummet, hoppe på hoppeborgen, prøve rodeotyren eller få gratis hotdogs, popcorn, slushice og candy floss.

- Vi er helt overvældede over det store fremmøde. Det er dejligt at se, at så mange nordjyder havde lyst til at kigge forbi og komme om bord på vores færger. Der har været en rigtig god stemning på færgerne hele dagen. Vi er stolte af at kunne vise dem frem og over at kunne være med til at give de besøgende en god oplevelse, siger salg- og marketingchef Gitte Krog.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Privat

FOTO: Privat

FOTO: Privat

FOTO: Privat

FOTO: Privat

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close