Gå til hoved-indhold
16 november. 2022

Meget glad WH-træner: Vi fik et hjerte frem i holdet

  • 2 af 3
    FOTO: Kanal Frederikshavn
  • 3 af 3
Af: Michael Frederiksen

Det var en meget tilfreds cheftræner, Pelle Hånberg, som Kanal Frederikshavn talte med efter Frederikshavn White Hawks tirsdag aften besejrede sidste sæsons sølvvinder, Rungsted Seier Capital, med 1-0 for øjnene af 1182 tilskuere i Nordjyske Bank Arena.

- I dag fik vi et hjerte frem i holdet. Det behøver ikke være så pænt hele tiden, hvis du har hjertet med, og din indstilling er rigtig. Det vil sige, at du skøjter en ekstra meter og dækker et ekstra skud for holdet og klubben. Det var dejligt at se, siger Pelle Hånberg.

Som det fremgår af videoen i toppen, var Kanal Frederikshavn med i omklædningsrummet efter sejren. Alle havde det store smil på - også den svenske cheftræner.

- Jeg bliver meget glad, når jeg ser lykkelige hockeyspillere. Det er et bevis på, at der begynder at ske nogle ting, og spillerne styrede det hele selv. Jeg glæder mig sammen med holdet, når vi kan vinde sådan nogle tætte kampe. Det er herligt, udtaler Pelle Hånberg.

Tadeas Galansky blev af holdkammeraterne kåret til Man of the Match.

- "Tad" har stået mange fine kampe i denne sæson, men i dag holder han for første gang nullet. Det er betydningsfuldt for en målmand og holdet. 1-0 er jo et fodboldresultat, men vi skal være glade for at vinde med 1-0. Vi scorede allerede efter fire minutter, og det er ikke så let at forsvare sin føring i 56 minutter. Rungsted var gode. De trykkede på, og vi fik mange udvisninger, mens vi kun fik ét powerplay. Det synes jeg i øvrigt er mærkeligt, og det undrer jeg mig over.

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=317&amp;href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fkanalfrederikshavn%2Fvideos%2F567626975367694%2F&amp;show_text=false&amp;width=560&amp;t=0" width="560" height="317" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowfullscreen="true" allow="autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share"></iframe>

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...