Gå til hoved-indhold
20. februar 2024 - kl. 09.02

Mød tre stærke nordjyske bands og oplev en helt særlig lydteknologi

  • 1 af 1
Af: Michael Frederiksen

I aften, på torsdag og næste tirsdag er der tre gratis koncerter i Det Musiske Hus og Maskinhallen, hvor publikum får mulighed for at opleve 360 graders lyd. Det er en teknologi, som kan være med til at skabe helt nye lytteoplevelser for publikum – og som musikerne kan anvende kreativt i deres liveoptrædener.

Maskinhallen og Det Musiske Hus inviterer igen i år sammen med Eventteknikeruddannelsen på EUC Nord bands og artister til at medvirke i helt særlige koncertformater.

Tirsdag 20. februar kl. 20: Merry i Lille Sal i Det Musiske Hus:

MERRY er et mørkt-pop, sød-rock-musik projekt af Caroline Frandsen.

Teksterne handler om kærlighed og død, selvkærlighed, om at crushe lidt på drenge og om at acceptere, når drenge ikke crusher på dig.  Med en dragende performance søger Merry at undersøge alle de fine gnister, der slåes mellem mellem dig og mig.

Med sig på scenen tager hun August Ørvad, Tobias Gaub, Jonas Krarup og Sebastian Lange.

Torsdag 22. februar kl. 20: GRAM i Maskinhallen:

GRAM hed tidligere Antro Echo, de er fra Aalborg/Aarhus. Genren er Electropop/rock med masser af referencer til Depeche Mode, Carpark North og Pet Shop Boys.

Tidligere bestod gruppen af fire medlemmer: Nicolai Goos, Lukas Merrild, Oskar Rank og Jeppe Gram.

I 2019 mistede gruppen Jeppe Gram i en tragisk ulykke, og for at ære hans minde valgte de resterende medlemmer at bruge Jeppe Grams efternavn som deres nye bandnavn.

Only You er første skæring på seneste udgivelse. En introsynth, som ethvert 90er band ville falde i svime over. Næsten på grænsen til at være malplaceret, og dog skyder forsanger Nicolai Goos igennem med en overbevisende vokal.

Tirsdag 27. februar kl. 20: Second Hand i Store Sal i Det Musiske Hus:

SECOND HAND er et dansksproget pop/rock-band bestående af fem unge gutter fra Aalborg. Drengene stræber efter at indkapsle de mange sider af livet som ung i et boblende og håbefuldt lydunivers fyldt med drømmende synthesizere og drivende guitarer.

Musikken er fyldt med ungdommelig nostalgi, som taler til både det yngre og det ældre publikum. Kombinationen af den moderne og klassiske tidløse lyd formår at samle folk på tværs af alle aldre.

I hjertet af SECOND HAND’s musikalske univers finder man deres dybtgående og ærlige tekster, der fungerer som en kraftfuld fortælling om ungdommens komplekse landskab. Bandet formår at indfange de mange facetter af ungdomslivet gennem deres tekster, der spænder fra de jublende øjeblikke til de mere dystre stunder.

De tre koncerter er gratis. Få billet på www.maskinhallen.dk.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...