Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
10.09.2020 | Af: Kanal Frederikshavn

Partiforening indstiller Birgit som spidskandidat

Den socialdemokratiske partiforening for Sæby og Opland har - på grund af COVID-19 - med forsinkelse holdt sin årlige generalforsamling.

 

Generalforsamlingen blev afviklet efter de sundhedsmæssige forskrifter, som partiledelsen har udsendt til foreningerne i hele landet. På trods af den vanskelige situation var fremmødet på generalforsamlingen meget fint.

Formand Yvonne Nordahn indledte med bestyrelsens beretning, som omfattede både politiske betragtninger og status på aktiviteter i partiforeningen. Hun kom blandt andet ind på det fine resultat ved folketingsvalget i juni 2019, som også skaber medlemstilgang i Sæby og Opland.

Et andet emne var midlerne, som partiforeningen en gang årligt uddeler til et kulturelt/socialt formål. Sidste års modtager var Sysselklubben, som blev både overrasket og glade. Midlerne uddeles efter indstilling fra partiforeningens medlemmer.

På generalforsamling var tre politiske indlæg. Borgmester Birgit S. Hansen, folketingsmedlem Bjarne Laustsen og regionsrådsmedlem Jørgen Rørbæk Henriksen havde alle mulighed for at fortælle om hver deres område.

Generalforsamlingen indstillede Birgit S. Hansen som spidskandidat til det kommende kommunalvalg, Bjarne Laustsen som folketingskandidat og Jørgen Rørbæk Henriksen til regionsrådet.

Foreningens mangeårige kasserer, Flemming Christensen ønskede ikke genvalg, og i stedet blev Jane Kristensen valgt til posten. Øvrige bestyrelsesmedlemmer, der var på valg, blev genvalgt.

- Selv om partiforeningen har medlemstilgang, er der altid plads til flere, så kontakt formanden eller en anden fra bestyrelsen, så hjælper vi med det praktiske, lyder meldingen fra bestyrelsen.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Privat

FOTO: Privat

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close