Gå til hoved-indhold
112
17. maj 2024 - kl. 12.05

89-årig kvinde udsat for tricktyveri i eget hjem på Kingosvej i Elling

  • 1 af 1
Af: Michael Frederiksen

Rækken af tricktyverier mod ældre borgere i eget hjem fortsætter. Torsdag dukkede "den venlige medarbejder fra banken" op hjemme hos to ældre kvinder i Frederikshavn og Elling.

Torsdag ved 12-tiden gik det ud over en 89-årig kvinde på Kingosvej i Elling. Hun blev ringet op af en mand, som påstod, at han kom fra hendes bank. Han kunne se, fortalte han, at hendes konto var blevet misbrugt. Der var hævet 10.000 kroner.

Kort efter dukkede manden op på kvindens adresse i Elling, og beboeren udleverede sit hævekort til manden. Det lykkedes ham også at slippe af sted med 6.000-8.000 kroner i kontanter.

Manden fik dog ikke koden til hævekortet, så det er ikke blevet misbrugt.

Politiet har fået følgende signalement:

  • Mand
  • 25-35 år
  • 160-170 centimeter høj
  • Almindelig til slank af bygning
  • Mørkt/sort hår med pandehår strøget til siden
  • Sorte bukser og sort trøje

En times tid senere gentog historien sig næsten på M. Vogelius Vej i Frederikshavn. Her var det en 92-årig kvinde, som blev kontaktet og fik besøg af "medarbejderen fra banken". 

Besøget hos den ældre kvinde gik dog ikke som planlagt. En nabo dukkede op og blev skeptisk. Det fik straks "medarbejderen fra banken" til at stikke af.

Her har politiet endnu ikke fået et signalement af gerningsmanden.

- Vi hører meget gerne fra folk, der kan hjælpe os med opklaringen af disse sager. Desuden er der grund til igen at gøre opnmærksom på, at banken aldrig sender folk ud for at hente hævekort, pointerer faglig koordinator Emil Thomsen, Efterforskningscenter Frederikshavn.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...