Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
24.11.2022 | Af: Kanal Frederikshavn

Det Musiske Hus klar med fjerde Jan Hellesøe-show

Med mere end 20 års erfaring i bagagen, mere end 3000 liveoptrædener og en masse tv-produktioner er Jan Hellesøe på landevejen med sit andet onemanshow "Forudsigelser".

 

Showet spillede for første gang i Det Musiske Hus 8. oktober og er tilbage både 13. og 14. januar. Alle tre shows er meldt totalt udsolgt.

Torsdag aften blev billetsalget igangsat til det fjerde og sidste show med Jan Hellesøe i Det Musiske Hus i denne omgang. Køb billet på www.arenanord.dk. Det er torsdag 2. marts 2023.

Per Malmberg, adm. direktør i Arena Nord og Det Musiske Hus, siger:

- Vi er overvældet over den enorme interesse, der har været for showet. Jan Hellesøe er en sand entertainer, der hver gang lader seere og publikum sidde tilbage med følelsen: "Hvordan i alverden gjorde han det?" Han har X-factor, og dét at se ham live på scenen, er kun endnu vildere end på TV, for så ved man med sikkerhed, at der ikke er klippet noget ud eller fiflet med tingene – vi glæder os til at have ham på besøg i Det Musiske Hus igen igen.

Om showet fortæller Jan Hellesøe:

- Det bliver et show, hvor jeg fortæller personlige historier, men mest af alt, så vil jeg levere et show, der er yderst underholdende og meget unikt. Publikum skal gå derfra og have en vidunderlig følelse i sindet. Jeg får naturligvis brug for hjælp på scenen fra publikum, og man kan være ganske rolig, jeg kan forsikre alle om, at man ikke kommer op på scenen, hvis man ikke har lyst.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

 

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close