Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
13.01.2021 | Af: Kanal Frederikshavn

MAN Nordjyllands ejerkreds udvides

Den ny medejer Erik Brændgaard Nielsen (t.v.) ønskes tillykke af direktør Sten Uggerhøj.
Fra 1. januar 2021 er ejerkredsen i MAN Nordjylland, som er en del af Uggerhøj-koncernen, udvidet med salgsdirektør Erik Brændgaard Nielsen.

 

- Vi er stolte over, at Erik nu indtræder som ejer i virksomheden. Det har hele tiden været vores ønske at sikre en lokal forankring, og vi er glade for, at det nu også er lykkedes i MAN Nordjylland, udtaler direktør Sten Uggerhøj.

43-årige Erik Brændgaard Nielsen har haft en karrierevej fra lastvognsmekaniker til salgsdirektør og har været i organisationen siden 2007.

Den ny medejer er født, opvokset og stadig bosiddende i Thy. Han er kendt for at være en lun thybo og altid til at regne med

- Dermed matcher Erik virksomhedens værdier - åbenhed, ærlighed, flid og ansvarlighed - og udlever dem til fulde, mener Sten Uggerhøj.

Erik Brændgaard Nielsen er meget ydmyg over den tillid, som ejerne i MAN Nordjylland viser ham.

- Jeg glæder mig hver dag over at være en del af en virksomhed med et godt image, et godt bagland og kolleger, der løfter i flok, så vi kan levere et godt produkt til vores kunder. Jeg glæder mig over at være medejer af en virksomhed, som jeg tror på er en del af fremtidens lastvognsbranche, siger Erik Brændgaard Nielsen.

MAN Nordjylland driver i dag autoriseret MAN-værksted og salg af nye MAN-varebiler, -lastbiler og -busser. Herudover udfører virksomheden reparationer af alle andre mærker, kølemaskiner, opbygninger og hydraulik.

Virksomheden er repræsenteret i Frederikshavn, Thisted, Svenstrup og Hjørring og er en del af Uggerhøj-koncernen.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Privat

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close