Gå til hoved-indhold
17 juli. 2023

Oplev Björn GNU og DON McEnroe på Frederikshavn Gymnasium

  • 1 af 1
    GNU Borg og DON McEnroe står endnu engang over for hinanden i den ultimative og altafgørende duel, vi alle har ventet på. Foto: Emilia Theresa
Af: Michael Frederiksen

Frederikshavn Tennisklub og Frederikshavn Teaterforening præsenterer TENNIS, ikke Wimbledon, men en forrygende kamp mellem de to tennisguruer DON McEnroe og Björn GNU.

De to står endnu engang over for hinanden i den ultimative og altafgørende duel, vi alle har ventet på.

​Det sker på Frederikshavn Gymnasium tirsdag 9. april 2024 kl. 13.45.

Træningen har været hård og umenneskelig, for intet står højere end ønsket om at vinde. Med alt fra fingerstrik til tango-wrestling, beskidte tricks og det bedste 80’er look kæmper de to rivaler en nervepirrende kamp om at kunne dømme den anden ude. Men spørgsmålet er, hvad sejren er værd?

DON og GNU er tilbage i deres livs form og tager os med på en actionfyldt, sveddryppende og poetisk jagt på sandheden om ægte kampånd. Med slapstick-komik og rørende dans forsøger de to antihelte, i bedste DON GNU stil, at vikle sig ud af det net, de selv har fået rodet sig ind i.

- Du møder ikke Holger Rune, men du bliver bidt af tennis i denne forestilling, siger bestyrelsesmedlem Bente Bonnevie, Frederikshavn Teaterforening, der også lover underholdning og masser at tænke over i denne forrygende kamp.

Forestillingen med Jannik Elkær og Kristoffer Louis Andrup Pedersen varer en time. Teaterforeningen gør opmærksom på det specielle tidspunkt. Der er plads til 200 publikummer på Frederikshavn Gymnasium. Køb billet her.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...