Gå til hoved-indhold
25 august. 2023

Patric Wener kåret til Årets Træner i Metal Ligaen 22/23

  • 1 af 1
Af: Michael Frederiksen

Når Frederikshavn White Hawks i aften spiller træningskamp hjemme mod Aalborg Pirates, sker det med "Årets Træner i Metal Ligaen 22/23" i boksen. Den ære tilfaldt i går White Hawks 'nye træner, Patric Wener, i forbindelse med Media Day på Dansk Metals hovedkontor.

 

Patric Wener blev kåret som "Årets Træner i Metal Ligaen 22/23" for sit flotte arbejde med Herlev Eagles, som han førte frem til bronzemedaljer i en direkte duel med Esbjerg Energy.

- Vi vidste godt, at vi fik en god træner, da vi signede ham, men kåringen er selvfølgelig en ekstra fjer i hatten, siger direktør René Jørgensen, White Hawks.

Han har i flere år bemærket, at Herlev, som Patric Wener trænede i fem år, spillede en god og underholdende omgang ishockey.

- Nu har vi med egne øjne konstateret, at han træningsmæssigt også er dedikeret til at det, han laver. Alt er planlagt til mindste detalje, udtaler WH-direktøren.

Hele WH-truppen var i går af sted til Media Day i København. Der var afgang fra Frederikshavn kl. 7.30, og bussen returnerede først en halv time før midnat.

I dag står der træningskamp på programmet mod Aalborg Pirates. Der er kampstart kl. 19.00 i Nordjyske Bank Arena. Det vides endnu ikke, om canadieren Todd Winder er til rådighed. Han venter stadig på sin arbejdstilladelse.

- I gamle dage havde vi en kontaktperson, når vi skulle have en arbejdstilladelse til en spiller. Sådan er det ikke længere, og det er frustrerende. Nu ligger vi i en bunke med alle andre ansøgere. Vi har rykket både i går og i dag, fortæller René Jørgensen.

Ud over tvivlsomme Todd Winder er alle WH'ere klar til aftenens lokalopgør. Allerede lørdag kl. 17.00 spiller White Hawks ude mod Herning Blue Fox.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...