Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
16.06.2022 | Af: Michael Frederiksen

Søvnkrise rammer både Peter Skovbak og crew

Peter Skovbak nærmer sig 900 gennemførte kilometer i ultracykelløbet Race Across America (RAAM 2022). Anden nat bød igen på en søvnkrise - både hos den 55-årige strandbynit og hans dygtige crew.

 

- Status er, at Peter startede godt ud, men både han og crew har haft søvnkrise igen. Den blev klaret med lidt nyhedsoplæsning fra mobilen og smalltalk med dem derhjemme via mobil, oplyser Sanne Heering, som er én af de ni personer i Peter Skovbaks crew,

Lige nu, hvor solen er ved at stå op i Arizona, går meldingen på, at Peter Skovbak kører megagodt og er i godt humør.

Men ellers er der hele tiden udfordringer, som skal løses på den godt 5.000 kilometer lange tur fra USA's vest- til østkyst.

- Vi blev ramt af en punktering i følgebilen, som kostede os en ufrivillig pause og lidt logistik udfordringer for de kommende timer, hvor vi skal have Peter med i bilen i en times tid grundet naturbrande, siger Sanne Heering.

Efter Timestation 8 indtager Peter Skovbak fjerdepladsen i klassen 50-50 år. Han er blevet overhalet af schweizeren Peter Trachsel.

På videoen kan man se den seje strandbynit på vej op af en 11 kilometer lang stigning på syv procent. Han bliver kølet ned med vand fra en sprøjte.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Peter Skovbak - Team Next Step

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close