Anne-Mad klar til anderledes julefrokost
Julemåneden nærmer sig med hastige skridt, men årets julefrokoster bliver i år i en anden indpakning end tidligere på grund af COVID-19.
Den nye indehaver af Anne-Mad i Søndergade, Caroline Jørgensen, er også klar over, at julefrokosterne bliver på en anden måde end vanligt.
- Jeg har lavet en enkel løsning, hvor man selv kan sammensætte sin julemenu. Man skal blot vælge minimum fire retter fra vores menukort og afhente maden i de anrettede skåle og fade. Dermed sikrer man sig en nem julemenu helt efter eget ønske. Det er traditionelle juleretter med et tvist af noget nyt, fortæller Caroline Jørgensen.
Blandt retterne er for eksempel sous vide tilberedt ande-carpaccio toppet med sirup-figener, syltede capers og ristede pinjekerner. Eller en traditionel medister med æblechutney og nøddeknas.
- Men den stuvede hvidkål eller ris a la manden er lige som den altid har været, griner Caroline Jørgensen.
Nogle vælger måske at se tiden an og udsætter julefrokosten til januar. Derfor har Anne-Mad valgt, at julemenuen også gælder i hele januar.