Gå til hoved-indhold
29. marts 2024 - kl. 13.03

Onsdage med fællesskab, kultur, mad og musik i Maskinhallen

  • 1 af 1
Af: Michael Frederiksen

Maskinhallen åbner onsdag 3. april 2024 med et helt kulturprogram plus morgenmad og fællesspisning om aftenen. Det hedder: “Vi giver de gode dage til hinanden” – med en invitation til, at du kan være med – som deltager eller som arrangør. 

Det er Nete Petersen, der sammen med Maskinhallen inviterer indenfor. Og allerede nu ligger hele programmet for foråret klar på Maskinhallens hjemmeside. Men der er plads til flere aktiviteter, hvis du har lyst til at stå for en aktivitet.

Hver onsdag vil der være åbent i Maskinhallens foyer fra 7.30-20.00. Døren er åben, der er kaffe på kanden og masser af aktivitet. Her kan du mødes med en ven, læse en god bog, spille et spil eller få en snak med andre i Maskinhallen.

Arrangørerne glæder sig naturligvis til at åbne og er meget spændte på at se, hvordan dagene kommer til at forløbe. Dels fordi det hele er nyt, men også fordi Maskinhallen og projektet inviterer folk fra lokalområdet ind til selv at stå for arrangementerne.

- Vi har jo fuld gang i forberedelserne med skønne, lokale enkeltpersoner, der for eksempel tilbyder gåture, kunst, oplæsning. Vi går og drømmer om, at folk bare har lyst til at hænge ud hele dagen - gå til og fra og opleve så meget som muligt. Derfor har vi lavet en dagsbillet til 100 kroner. For den får du morgenmad, fællesaktiviteter og fællesspisning om aftenen, udtaler projektets daglige leder Nete Petersen.

Arrangørerne vil skabe et sted, hvor man bare kan være – og et sted, hvor man også kan skabe noget sammen med andre. Det kan være alt fra musik til kunst, højtlæsning, film, hygge, fællesskab og meget mere.

Kontakt Nete Pedersen, hvis du vil vide mere.

Maskinhallen har fået en donation fra Nordeafondens Kulturhuspulje, der gør det muligt for Maskinhallen i 2024-2026 at arbejde med fællesskaber og kultur.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...