Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
30.05.2020 | Af: Kanal Frederikshavn

Feriehus-bookinger vælter ind efter grænseåbning

- Det er mega fedt. Jeg er som en ko, der er kommet på græs, siger direktør René Zeeberg, Turisthus Nord.
Der gik kun få øjeblikke fra pressemødet, hvor det blev meldt ud, at turister fra Tyskland, Norge og Island snart kan rejse til Danmark igen, før bookingerne begyndte at tikke ind ved Toppen Af Danmark.

 

14 dage, 14 dage, 14 dage og 21 dage lød de første fire bookinger på.

- Folk har siddet klar ved tasterne. Det er meget, meget positivt, siger afdelingsleder for feriehuse ved Toppen af Danmark, Bent Christensen, til TV2 Nord.

Turistdirektør René Zeeberg kan ikke få armene ned efter nyheden om, at det igen er muligt for tyske, norske og islandske turister at tage på ferie i Danmark fra 15. juni.

- Jeg er simpelthen helt oppe at køre af ekstase. Vi har gået og ventet på at få en afklaring, og med det samme, den kom, begyndte bookingerne at komme fra Tyskland og Norge. Det er mega fedt. Jeg er som en ko, der er kommet på græs, siger René Zeeberg.

Det er bare to uger siden, at den norske statsminister Erna Solberg sagde til nordmændene på at pressemøde, at de skulle forberede sig på at holde sommerferie i Norge. En katastrofal udmelding, lød det fra en rystet René Zeeberg.

Fredag var meldingen dog en anden. Samtidig med at Mette Frederiksen afholdte pressemøde, var der også pressemøde i Norge, og her kunne Erna Solberg så fortælle, at Norge åbner for rejser til Danmark.

- Jeg er virkelig glad på vegne af turismeerhvervet, som forhåbentlig kan komme igennem 2020 med skindet på næsen, siger René Zeeberg til TV2 Nord.

Toppen af Danmark har i år fået flere bookinger fra danskere end normalt. Og med de mere åbne grænser kan sæsonen strækkes over en længere periode.

- Tyskerne kommer gerne i august og september og er gode til at gøre sæsonen ekstra lang, siger en glad Bent Christensen.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close