Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
03.11.2022 | Af: Michael Frederiksen

Flere indbrud og mange tyvekoster i Golfparken

Der har natten til onsdag været flere indbrud i Golfparken i Frederikshavn, og tyvene har som minimum medbragt en stor varevogn til transport af de mange tyvekoster.

 

På adressen Golflunden 86 er man i gang med opførelsen af seks rækkehuse. Her skaffede tyvene sig adgang til en nøgleboks, så de kunne komme ind i alle seks rækkehuse. Der er stjålet tre vaskemaskiner, tre tørretumblere og en del el-værktøj.

Tyvene har også fundet nøglen til en container, som står ved rækkehusene. Herfra er der blandt andet stjålet en elektrisk stenvogn, to radioer, en boremaskine, en vinkelsav, en borehammer, en vinkelsliber og en kabeltromle.

Det lykkedes også at komme ind i en anden container, men her ved politiet endnu ikke, hvad der er stjålet.

Tyvene har begået indbrud to andre steder i Golflunden. I et hus under opførelse er der stjålet en lysdæmper, stikkontakter, lampeudtag med mere.

Det andet sted er en skurvogn brudt op. Der er stjålet tre sømpistoler, to skruemaskiner med oplader og batterier, en fugepistol og forskelligt håndværktøj.

- Vi hører gerne fra eventuelle vidner, som har bemærket noget usædvanligt. Det kan være en varevogn eller andet, siger politikommissær Peter Skovbak, leder af Efterforskningscenter Frederikshavn.

Politiet træffes på 1-1-4.

Der har også været indbrud i Sæby Kirke. En rude er smadret, hvorefter det har været muligt at åbne en dør. Der er tilsyneladende ikke stjålet noget.

Dette indbrud skete i perioden fra søndag kl. 12.00 til onsdag kl. 15.00.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

 

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close