Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
13.01.2022 | Af: Michael Frederiksen

Hærdet 2.0: Vi kommer dybt ned i historierne

René Dahl Andersen holder foredrag på Frederikshavn Gymnasium onsdag 2. februar..
FOA Frederikshavn og Frederikshavn Teaterforening indfrier nu det løfte, de gav til alle de gæster, de havde på besøg i september, da René Dahl Andersen for første gang var på besøg med sit foredrag i Frederikshavn.

 

Løftet indfries onsdag 2. februar kl. 17,30 på Frederikshavn Gymnasium. Billetter købes lige her.

- Det er ingen hemmelighed, at René Dahl Andersen er kommet virkelig godt fra start. Flere arrangører har allerede spurgt, hvornår det er muligt at få fortsættelsen af hans foredrag, Hærdet 2.0, og nu er vi de heldige, fortæller formand Lilly Pedersen, Frederikshavn Teaterforening.

Publikum kan glæde sig til flere nye spændende historier og sager fra en verden, som kun meget få virkelig kender. Vi kommer dybt ned i historierne.

Foredraget handler også om, hvordan det var at komme fra en stille nordjysk landsby (Hørby) til den hårde stenbro i Hovedstaden – fra bonderøv til betjent, om hvordan samarbejdet foregår med en meddeler fra det kriminelle miljø og den hårfine grænse, der er i samarbejdet, hvor meget kan gå rigtig galt, samt om arbejdet i udlandet som professionel lejesoldat og som undercover agent for PET.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close