Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
20.12.2021 | Af: SPONSORERET INDHOLD

Klatring er en spændende sports- og fritidsaktivitet

www.campz.dk dækker dig, når det handler om udendørsaktiviteter, og dette gælder naturligvis også, når snakken falder over på klatring.

 

Artiklen er sponsoreret af CAMPZ

En stor del af udrustningen kan både bruges i bjerge og fjelde samt på klatrevægge herhjemme. Perfekt til når du træner. Der er også udstyr til at fremstille din egen klatrevæg, eller lave en væg til børnene, så I kan træne sammen. Ellers er her udrustning, der er basal, der er det, som er praktisk, det, som øger din sikkerhed, og så naturligvis det, som får dig til at se ekstra godt ud eller måske være ekstra synlig.

Det med synligheden kan også i sig selv være et sikkerhedselement, hvis der skulle blive brug for hjælp - ikke mindste i bjerge og fjelde.

Find dit look og måske et nyt favoritbrand?
Måske har du allerede et favoritbrand, når det kommer til klatring. I så fald vil du nok kunne finde dem her i vores udvalg. Ellers er her de fleste af de populære brands samt en del innovative brands, som er på vej frem. Fælles for størstedelen af produkterne er, at de er udviklet af eller i samarbejde med klatrere som dig selv.

Nogle har hængt på en klippevæg eller klatrevæg, og syntes der manglede noget, som så har udviklet sig til et faktisk produkt. Andre har hørt venner tale om noget, der manglede, og haft den nødvendige viden, de retter værktøjer og kapitalen eller forbindelserne til at faktisk gøre noget ved problemet.

Måske bliver det dit kommende favoritbrand. Samtidig er her naturligvis også produkter, hvor du kan udtrykke din egen stil og personlighed, selv på vej op af en lodret klippevæg.

Husk nu det hele. Det er svært levere, når du hænger på fjeldet eller klatrevæggen
Det kan være svært at huske det hele, men lav eventuelt en liste, inden du starter jagten, og brug så den som tjekliste, efterhånden som du finder delene. Tag dig dernæst tid til at kigge mulighederne igennem.

Se eventuelt hvad andre har syntes om produkterne. Brug eventuelt mulighederne i venstre side til at begrænse udbuddet af varer til for eksempel lige din størrelse. Så er chancen større for, at du ikke er midt i en klatring og opdager, at du alligevel havde glemt noget.

Ikke mange pakkefirmaer leverer på klippesider eller klatrevægge. Noget udstyr har også en relativt begrænset levetid, så overvej om du måske skulle bestille lidt ekstra med det samme. Det er nemmere lige tage en ekstra fra hylden eller skuffen frem for at sidde og vente på, at din pakke kommer frem.

CAMPZ har heldigvis et stort og omfattende lager, så det meste kan leveres rimeligt hurtigt. Skulle problemet alligevel opstå, så lader vi dig kun hænge kortest mulig tid, før du har dine varer hos dig. Husk også at tjekke vores udvalg af mindre tilbehør, da det nogle gange er de små ting, der bliver kronen på værket.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Presse

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close