Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
07.10.2019 | Af: Kanal Frederikshavn

Skagen Marathon blev en forrygende jubilæumsfest

Som prikken over i’et var der smukt sensommervejr i Skagen.
Stemningen var helt i top blandt de 2.731 løbere, som stillede til start på de forskellige distancer til Skagen Marathon lørdag 5. oktober.

 

I år fejrede løbet 10 års jubilæum med endnu en deltagerrekord og flot sensommervejr. I modsætning til mange andre motionsløb har Skagen Marathon oplevet fremgang hvert år, og det skaber stor begejstring hos løbsarrangørerne såvel som sponsorerne.

Kl. 11.00 lød startskuddet til Skagen Marathon 2019. Hele 2.731 friske løbere i alle aldre stod klar til start fordelt på de forskellige ruter, og det er en flot vækst på 13 procent i forhold til 2018.

Arrangørerne bag Skagen Marathon havde sat alle sejl til for at skabe et flot jubilæumsløb med livemusik, DJ, flag og champagne til løberne på Grenen. Og som prikken over i’et var der smukt sensommervejr i Skagen.

I Turisthus Nord, der er arrangør af Skagen Marathon, kan man næsten ikke få armene ned over den fortsatte vækst af deltagere. I sin tale til løberne sagde turistdirektør René Zeeberg:

- År for år er hele det her set-up omkring Skagen Marathon vokset, og det er vi rigtig glade og stolte over. MEN vi kan ikke gøre det alene, så en kæmpe stor tak til alle Skagen Marathons sponsorer og samarbejdspartnere. Skagen Marathon er blevet en fast årlig tradition for mange – og det er et løb, hvor alle kan være med. Uanset alder og form. Vi ser også flere og flere børnefamilier, der deltager sammen, hvor er det skønt. I kan godt glæde jer. Ruten/ruterne, som I skal ud på byder på en flot løbsoplevelse. I skal igennem Skagens ikoniske bymiljø og den enestående smukke natur. Jeg vil ønske jer alle en rigtig god tur med højt humør og gode ben.

Den hurtigste løber på helmarathon for mænd blev Mads Klingsgaard med en imponerende tid på 2.41, og den hurtigste kvinde blev Katja Bjerre, ligeledes med en flot tid på 3.14.

Se de øvrige resultater her.

Skagen Marathon arrangeres af Turisthus Nord i samarbejde med Skagen Ok- og Motion samt Arena Nord.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Privat

FOTO: Privat

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close