Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
21.10.2022 | Af: SPONSORERET INDHOLD

Frederikshavn Kommunes erhvervsliv i vækst

Det er ingen hemmelighed, at de sidste par år har været hårde for dansk erhverv, og flere virksomheder har set sig nødsaget til at erklære konkurs – og desværre var Frederikshavns erhvervsdrivende bestemt ikke undtaget. Men kommunen er kommet stærkt tilbage, og de lokale virksomheder blomstrer nu som aldrig før. Men hvordan er det gået til, at Frederikshavn Kommunes erhvervsliv er vokset så kraftigt på så kort tid?

 

Artiklen er sponsoreret af We Digitize

Det har ikke været nemt for virksomhederne at tilpasse sig de mange kriser, der har været igennem de sidste par år. Men i tider som disse handler det om at være kreativ – og det er noget, som Frederikshavns erhvervsdrivende har været gode til. For at få erhvervslivet til at blomstre, har mange lokale valgt at springe ud som iværksættere. En ny analyse fra IRIS Group viser, at ingen anden kommune har oplevet så stor en fremgang i erhvervslivet som Frederikshavn. Kommunen er nemlig gået fra en overordnet 78. plads og helt op på en en 50. plads, bl.a. fordi disse iværksættere har sat gang i jobmarkedet.

Flere jobs er godt – og det er blevet endnu bedre af, at flere jobs er gået fra at være fysiske til online. Det har haft stor betydning for mange af virksomhedernes økonomi, da de så kunne spare på f.eks. el. Selvom det selvfølgelig også kræver el at drive en online virksomhed, så er det en mindre omkostning, da dette kan gøres hjemmefra fremfor på et større kontor eller i butikslokaler.

Det kræver dog en velkørende hjemmeside og lidt viden om det online marked for, at det hele kan løbe rundt. For erhvervsdrivende, der finder dette overvældende, er en linkbuilding pakke som denne fra We Digitize en omkostningseffektiv hjælpende hånd. Med hjælp fra professionelle, der har styr på søgemaskineoptimering, får online virksomheder den start, de fortjener – og ejeren kan fokusere på at give kunderne det bedste produkt i stedet for at lave alt det tidskrævende benarbejde med markedsføring selv.

En kommune med flere digitale iværksættere
Den store fremgang i antallet af lokale erhvervsdrivende har også fanget kommunens opmærksomhed: Frederikshavn Kommune har for nylig øget sit fokus på erhverv og gør en stor dyd ud af at hjælpe og motivere iværksættere til at komme godt i gang – både fordi, det er til stor gavn for iværksætterne, og fordi det skaber flere jobmuligheder for resten af kommunen.

Ud over IRIS Groups observation af Frederikshavns fremgang, så har en anden ny undersøgelse også vist, at 9 ud af 10 virksomheder løser flere opgaver online. At flere og flere udlever iværksætterdrømmen digitalt giver ikke kun flere arbejdspladser. Det er også med til at skabe større balance i både de erhvervsdrivende og deres medarbejderes liv, eftersom flere nemt kan arbejde hjemmefra og faktisk også fungerer bedre, når de kan sidde ved egen computer.

Frederikshavns erhvervsliv har været omstillingsparate og modige, og det har båret frugt. Mange nye iværksættere og muligheder for hjemmearbejde har løftet den ellers tunge byrde, der ikke kun har ramt Frederikshavn Kommune, men hele Danmark: den øgede risiko for arbejdsløshed og økonomiske vanskeligheder. Men det ser lyst ud for Frederikshavn Kommunes virksomheder, der nu er i stigende vækst – og et klap på skulderen er klart på sin plads.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

 

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close