Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
14.09.2022 | Af: Kanal Frederikshavn

Nyt udeområde i SEIF Tennis indviet

Nordea Fonden har givet 55.000 kroner til det nye udeområde med overdækket terrasse med led-belysning og en petanquebane.
SEIF Tennis har i flere år levet sit stille liv i udkanten af Nielstrup, og den, der liver stille, lever jo godt. Nu forsøger en ny bestyrelse at puste nyt liv i foreningen.

 

Der er lavet en samarbejdsaftale med KRIF Tennis, så medlemmer kan benytte begge anlæg. Der er endvidere sket en mindre renovering af klubhus og inventar.

Mandag kom så turen til den største fornyelse, hvor den officielle indvielse af et nyt udeområde, som byder på overdækket terrasse med led-belysning og en petanquebane.

Indvielsen blev markeret med tale fra formand Anders Kajgaard, der takkede alle de frivillige hjælpere, som har lagt tid og kræfter i projektet.

Herefter gav han ordet til formand for Kultur- og Fritidsudvalget i Frederikshavn Kommune, Peter Laigaard, der var glad for at se, at anlægspuljens midler også kommer ud i de helt små klubber. Han slog et slag for, at klubberne (og nu også de selvejende institutioner) skal huske at ansøge puljen. Anlægspuljen havde skænket 10.000 kroner til udeområdet.

Herefter fik filialdirektør Betina Jensen fra Nordea i Vendsyssel ordet. Hun var repræsentant for Nordea Fonden, som havde en check med på 55.000 kroner. Hun var glad for at mærke taknemmeligheden fra SEIF Tennis, og hun var imponeret over, hvad der var kommet ud af pengene, men når alt arbejde er frivilligt, rækker pengene længere.

Nordea Fonden støtter "Det gode liv", og med det humør, der var på aftenen, så havde de helt sikkert ramt rigtigt. Betina Jensen gjorde samtidig opmærksom på, at det driftige foreningsliv i området endelig skal søge Nordea Fonden en anden gang.

Aftenen sluttede med bobler og sodavand for nogle, mens alle tre baner var fyldt med aktive tennisspillere.

Udeområdet har allerede været taget i anvendelse i august, hvor der var kaldt til klubfest, og formand Anders Kajgaard er sikker på, at det bliver flittigt brugt de næste mange år.

 

BillederTilføj billede


FOTO: SEIF Tennis

FOTO: SEIF Tennis

Kommentarer

 

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close